blur-1853302_1920

Kom in contact!

24 03 2020

Door de genomen maatregelen in de strijd tegen het coronavirus komen veel mensen thuis te zitten. Eén van de gevolgen daarvan is dat er inwoners zijn die niemand meer spreken en in een sociaal isolement komen. Juist nu kan het zo fijn zijn om een praatje te maken met een ander, of je vragen te kunnen stellen aan iemand.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar hart kan luchten. Daarom willen wij de bewoners van Purmerend met elkaar verbinden. Er worden op dit moment veel bewonersinitiatieven opgestart, mensen die graag andere mensen willen helpen. 

Wij koppelen vraag en aanbod aan elkaar, om ervoor te zorgen dat niemand zich alleen hoeft te voelen. Dus heb je behoefte aan een telefoontje, of heb je een hulpvraag? Of wil je juist een ander een hart onder de riem steken? Klik dan op onderstaande link en vul het formulier in.

Uiteraard gebruiken we je gegevens alleen om je te koppelen aan een andere inwoner of om zelf contact met je op te nemen. We delen je gegevens niet met derden.

Neem contact met mij op