tweenieuwelocatieseswt

Twee nieuwe locaties voor de sociale wijkteams

29 01 2021

Misschien heeft u ze al gezien in de stad, onze nieuwe locaties. Zo zijn we sinds kort ook te vinden op de Plantsoenstraat 17, midden in het centrum van Purmerend en op het Gildeplein 70, tegenover de Jumbo. We zijn blij met deze centrale plekken in Purmerend. Op dit moment werken we alleen op afspraak, maar binnenkort hopen we weer te kunnen zeggen.. Loop gerust even binnen!

Sociale Wijkteams in Purmerend
Voor sommige bewoners is het sociaal wijkteam inmiddels een begrip, voor anderen is het nog onbekend. Als medewerkers van het wijkteam zijn wij er voor alle bewoners van Purmerend. Wij kunnen meedenken over, en hulp bieden in uiteenlopende situaties. Verandert er iets in uw leven, of bent u (tijdelijk) het overzicht kwijt, wij helpen u weer op weg. Bijvoorbeeld bij vragen over geldzaken, regelingen, of bij het invullen van formulieren. Naast deze praktische zaken kunnen wij ook ondersteuning bieden in het geval van echtscheiding, relatieproblemen, rouwverwerking, vragen over de opvoeding, of bij problemen in de buurt. 

U kunt altijd vrijblijvend uw vragen stellen. De hulp kan eenmalig zijn, maar ook wat langer duren. In alle gevallen zijn er geen kosten aan verbonden. 

Vrijwilligerswerk
Ook als u zich wilt inzetten, bijvoorbeeld door andere bewoners in de wijk te helpen, of vrijwilligerswerk te doen, kunt bij het wijkteam aankloppen. We zijn altijd op zoek naar actieve buurtbewoners die iets voor een ander kunnen betekenen.  

In de wijk
Omdat wij altijd benieuwd zijn hoe met u en de andere bewoners in Purmerend gaat, zijn wij regelmatig op verschillende plekken in de wijken te vinden en soms gaan wij ook bij  mensen langs voor een kort gesprekje. Heeft u ideeën voor uw wijk of straat? Of is er iets anders wat u graag kwijt wilt, of wilt delen? We horen het graag!

Benieuwd naar het wijkteam en wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak. Dit kan via het algemene nummer 0299 480 630, of via info@swtpurmerend.nl. Op www.swtpurmerend.nl vindt u meer over de 4 sociale wijkteams in Purmerend.

 Als onze locaties weer open mogen voor inloop, bent u uiteraard van harte welkom op één van de volgende locaties:

 

Neem contact op met één van onze medewerkers
klik hier voor hun contactgegevens

Telefoon: 0299 480 630
email: centrumengors@swtpurmerend.nl

Neem contact op met één van onze medewerkers
klik hier voor hun contactgegevens

Telefoon: 0299 480 630
email: purmer@swtpurmerend.nl  

Neem contact op met één van onze medewerkers
klik hier voor hun contactgegevens

Telefoon: 0299 480 630
email: weidevenne@swtpurmerend.nl 

Neem contact op met één van onze medewerkers
klik hier voor hun contactgegevens

Telefoon: 0299 480 630
email: overwherewheermolen@swtpurmerend.nl